onsdag 9 september 2009

Bröllop - Planeringsbok +Minnesbok

Vårt bröllop

 
Planeringsbok – från frieri till den stora dagen
Minnesbok – hälsningar, foton & andra minnen


En del bröllop är magiska. Det riktigt strålar om brudparet, stämningen är på topp och luften fylld av förväntan och framtidstro. Och allting bara fungerar: brudgummens slips matchar brudbuketten, gästerna hittar dit de ska och får plats allihop, musikern kommer i tid och kan sina texter, maten är varm och champagnen bubblar i glasen när det är dags för välkomstskål. Magi – eller bara välplanerat?


I planeringsboken Vårt bröllop får du som ska gifta dig hjälp med allt ifrån budget och tidsplan till inbjudningar, klädsel och bordsplacering. Här finns plats att föra dagbok över både göromål och känslor, och dessutom innehåller boken mängder med tips och idéer, och en historisk inblick över bröllopet och dess betydelse. I den tillhörande minnesboken finns utrymme för gästernas hälsningar och andra minnen från bröllopet: fotografier, torkade blommor, vigselprogram, tal och telegram.


Bokpaketet Vårt bröllop är mycket exklusivt, med hårdpärmar och blanklaminerat tryck på matt bakgrund för hög hållbarhet och en lyxig känsla. De båda böckerna matchar varandra perfekt och blir ett ovärderligt minne från en av de viktigaste dagarna i livet.
.


• Bröllopsplaner? Börja här…

• Uppskattad present till den blivande bruden!

• Fint minne av den stora Dagen

Inga kommentarer: