måndag 23 februari 2009

Ny tävling!!!

Cult tävling!

Lämna en kommentar mellan den 23/2 - 4/3 & Du kan vinna en diskmedelpump (värde 190:-) i valfri färg. Den finns i grön, röd, rosa & beige. Nämn gärna vilken färg Du vill ha & varför!


Lycka till!!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag skulle gärna vilja vinna en sån snygg diskmedelspump, jag skulle gärna vilja ha den beiga för den passar bäst in i vårt kök.
Diskmedelsflaskor är så fula och tråkiga att ha stående men dehär var riktigt snygga!
Om jag nu skulle ha tur att vinna så har jag mail:
oai@live.se

//Linda

Michelle sa...

En fräsh fin diskpump i rosa skulle få våren att flytta in.
Plus att du mia vet att Micke inte tycker att vi ska ha rosa hos oss, men ifall jag vann en så skulle jag kanske kunna övertala honom att köket skulle gå lite i rosa!! :)

Kram på er

Sara sa...

Har kollat på dessa tidigare och tycker de är fina! Nu har jag precis fått veta att vi kommer att få tapetserat i vår nya lägenhet. (Av din far ;) ) så nu behöver det inredas så en ny fin diskpump vore kanske en bra början... :)

Sara sa...

OJ... glömde säga att jag gärna skulle vilja ha en beige eller rosa om jag har turen att vinna... :)

Malin sa...

Najs!
Tänk att få byta ut den tråkiga fula yes flaskan mot en toktjusig Cult flaska. Låter som en dröm!
Den beiga/vita passar nog bäst in i min dröm :-) //

ANNIKA sa...

Den vanliga YES-flaskan är inte så rolig att ha framme.Den här är tusen gånger finare... önskar mig en grön, som påminner mig om vår och sommar och ljusare tider.Den skulle bli en härlig färgklick i mitt vita kök.
kram från ANNIKA G

Bodil sa...

En rosa pump skulle inte vara helt fel, betydligt snyggare än Yes-flaskan som just nu pryder diskbänken.

Anonym sa...

åh den vill jag haaaaaaaaaaaaaa! Jag vill ha en vit som jag vet kommer in vecka 10 ;) varför? Kolla här:

http://eva.blogg.se/2009/february/living-interior.html

och här:
http://eva.blogg.se/2009/february/utkast.html


KRAAAAAAM!!

Anonym sa...

En diskpump i den röda färgen skulle passa mig ypperligt för då skulle jag ge den i gåva till min väninna,jag hjälpte henne att måla om hennes kök i röd färg för en tid sedan,skulle göra henne glag:)
Mvh:Helene Ljungberg

Mail:englan1975@passagen.se

Living Interiör sa...

Hej Eva! Förstår att Du vill ha en vit som matchar.. Tyvärr är det bara de färgade som man kan tävla om! Men Du kanske kan bryta av men en färgklick?

Anonym sa...

En röd eller beige diskmedelspump skulle bli bra till mitt kök. Ha en bra helg// Eva P

Anonym sa...

Har gått och suktat och i vårt kök skulle det se väldans snyggt ut med en grön pump. Jag älskar grönt och kanske kan då dågon annan grön cult-detalj få flytta in i köket... men då måste jag ju köpa nytt till v-rummet... men det är ju bara kul, eller hur?!

veronica.norlin@telia.com

Anonym sa...

Åh det skulle vara perfekt i mitt nya designade kök med en beige eller svart diskmedelspump! Man hittar alltid ny inspiration hos dig! Kul att läsa din blogg Mia!

Anonym sa...

Oj hur hamnade jag här!? Trevlig blogg! Vill gärna vara med i utlottningen av en fin diskmedelspump. Skulle passa väldigt bra nu när vi håller på att bygga ett nytt kök. Gärna beige eller rosa!// Anna

Anonym sa...

Åhh, va fina. Vill gärna ha en rosa för just nu är jag inne i en rosa period och den skulle matcha mina nyinköpta köksgardiner(köpta på Living så klart) perfekt.

Anonym sa...

Åh vilken bra blogg (fann dig genom Granne med Selma") och affären får många +++.. Just denna pump var jag inne hos dig häromdagen och suktade efter... hoppas jag vinner en, isåfall
beige.. Hoppas på TUR::::

Kram Anki

Anonym sa...

konstigt, min senaste kommentar finns ju inte med? Hmm.. Hur som helst, om den vita inte är med i tävlingen vill jag gärna ha en RÖD!!!! KRAM på er =)