tisdag 23 mars 2010

Påsktävling..


Nu är det dags för en ny tävling..

Vinsten är ett påskägg fyllt med påskvaror från Cult Design. 
Allt du behöver göra är att dela med dig av ditt bästa påsktips! Det kan vara recept, pyssel, pynt, godis, fyllnad till påskägg eller annat kul man kan göra.

Lämna en kommentar med ditt tips & för dubbel chans så kan Du länka till tävlingen på din blogg el maila länk till minst 5st & till livinginterior@live.se

Tävla t.om måndag 29/3

Lycka till!!

11 kommentarer:

Anonym sa...

En grej som jag började med förra året åt Jemima och Naomi är att inte bara fylla påskägget med godis utan lägga ner någon rolig grej (en kyckling eller påskhare) och ett litet hemligt paket med nån fin tröja eller annat smått och gott!!!

Hoppas allt är bra med dej och jag vill gärna vinna för jag har inga påskpynt alls :S
Kram

Michelle, Jemima och Naomi

Malin sa...

PYSSEL är alltid kul och perfekt som påskäggsinnehåll. Tex små färgburkar och en pensel. Ta sen fram en canvasduk och få en snygg tavla på köpet! :)

Malin sa...

jag länkar såklart också, glömde skriva det! ;)

Elin sa...

Mitt bästa påsktips är att ta vara på de extra lediga dagarna och UMGÅS med familjen, helst ute i den varma vårsolen!

Vilken härlig tävling, jag länkar på min blogg!

Susanne sa...

En liten påskkalender för påskveckan till de små barnen är ju kul! Att fyllas med lite godis, en biobiljett eller vad man vill. Man kan ju använda små kartonger som man skriver siffror på, i glada färger och dekorera det med påskgrejer! Sådant blir alla glada åt!

gotland(at)speedmail.se

Anna sa...

Oh, vilket fint påskpynt, det vill jag gärna vinna!
Mitt bästa påsktips är att tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Packa en matsäck och bege er ut med skoter, skidor eller hur ni lättast färdas ut till skogen, gräv en bivack och sitt där och mys runt lägerelden. Pimpla om ni är bredvid en sjö och bara MYS! Det är så jag alltid firat påsk, från det jag var liten, och kommer att göra samma nu i år.

/Anna
kiepaz(a)hotmail.com

ANNIKA sa...

Mitt bästa påsktips:
Måla dina gamla tråkiga påskägg ,vita ,svarta ,grå ,beige eller nån kulör färg.Dekorera sen
med band ,spets, hjärtan,kors,medaljonger..berlocker ,blommor , gammmaldags bilder eller tryck bokstäver eller skriv nåt personligt på.
Shabby chic stil ,grafiskt eller färgglatt efter humör och tycke...
Fyll sen ägget med nåt personligt som ett smycke ,underkläder,tvål ,doftljus eller en lapp med en upplevelse som ni gör tillsammans.Eller varför inte en lott eller lottorad .
Fantasin sätter inga gränser ...
Det blir en glad överraskning till varje motttagare och inget ägg blir det andra likt.
Hälsosammare än godis ....
Hoppas nu på tur...

GLAD PÅSK!
ANNIKA

Anonym sa...

Jag brukar lägga mossa i den öppna spisen o sen dekorera med kycklingar samt krossade samt hela ägg..inuti äggen läggs en liten ihopvikt lapp där fam medl får ta varsin iår tänker jag ex skriva du får ett hemligt paket sen får personen i fråga en ledtråd till paketet..ganska uppskattat!
/H
englan1975@passagen.se

Tessan sa...

Hej,
Mitt tips är att ha en skattjakt där barnen skall hitta ett påskägg. Man börjar med en lapp med en ledtråd som leder till nästa lapp med en ny ledtråd osv. Lappar kan gömmas både ute och inne. Målet är att hitta påskägget som är fyllt med godis.
tessan.scilla@hotmail.com

Fia sa...

Mitt påsktips när man ar barn är att ha äggjakt på påskafton. Man gömmer barnens ägg med tex. pyssel eller kanske godis och när de vaknar får de bege sig ut på jakt(är det pyssel så har de ju dessutom något att sysselsätta sig med under dagen). Är barnen större kan man göra ledtrådar eller skattkartor. Mina barn älskar det och pratar om det lååångt innan det är påsk.

/Sofia

Anonym sa...

Mitt bästa pysseltip är att virka ett ägg i vitt garn. Virka lös med mycket galler och "luft". När ägget är färdigt trär man in en ballong inut i ägget och blåser upp, sen penslas allt med trälim och torkas, smäll sen ballongen. Nu har man ett dekorativt ägg som kan hängnga i fönstret!

Glad Påsk!

malin110@hotmail.com